Καριέρα » Ανοιχτές θέσεις εργασίας
Share:

Ανοιχτές θέσεις εργασίας 

 

Δείτε εδώ όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας

 

 

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, αναζητά Μηχανικό Μηχανημάτων/ Οχημάτων για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

 

Δείτε περισσότερα

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΑΤΤΙΚΗ

 

Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, αναζητά Ηλεκτρολόγο Μηχανημάτων, για την περιοχή της Αττικής.

 

Δείτε περισσότερα

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - CLOSED

 

Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, αναζητά Ηλεκτρολόγο Μηχανημάτων, για την περιοχή Μεσόγεια Αττικής.

 

Δείτε περισσότερα

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΒΟΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ - CLOSED

 

Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, αναζητά Ηλεκτρολόγο Μηχανημάτων, για την περιοχή της Βόρειας Αττικής.

 

Δείτε περισσότερα

 

 

 

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ - CLOSED

 

 Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, αναζητά Μηχανικό Έργου.

Δείτε περισσότερα

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - CLOSED

 

Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, αναζητά Ηλεκτρολόγο Μηχανημάτων, για το Ηράκλειο Κρήτης.

 

Δείτε περισσότερα

SALES REPRESENTATIVE  - CLOSED

JOB TITLE: Sales Representative (Area Sales Manager)

GENERAL SUMMARY:
• Achieves maximum sales profitability, growth and account penetration within an assigned territory and market segment by effectively selling the company’s products and related services.
• Personally contacts and secures new business accounts/customers.

Δείτε περισσότερα

  

Περισσότερα
Επικοινωνία