Καριέρα » Φοιτητές
Share:
Φοιτητές

Φοιτητές 

Είσαι Toyota Material;

Για τους πτυχιούχους που αποφοιτήσατε πρόσφατα μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη πρόκληση το να βρείτε μια θέση που να σας επιτρέπει να φθάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Η Toyota ψάχνει συνεχώς πτυχιούχους νέους, ταλαντούχους και ενθουσιώδεις. Είστε έτοιμοι να κάνετε το καλύτερο για την καριέρα σας; Ψάχνετε για νέες προκλήσεις σε πολυεθνικό περιβάλλον; Σαν παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση υλικού και με ένα από τα πιο γνωστά brand name σε παγκόσμιο επίπεδο, η Toyota μπορεί να σας προσφέρει τις σωστές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Μόνο το καλύτερο

Στο πνεύμα της αρχής Kaizen, η Toyota Material Handling κοιτάζει πάντα να βελτιώνει την απόδοσή της. Για αυτό ψάχνουμε για πτυχιούχους με μια απροκατάληπτη προσωπικότητα που μπορεί πραγματικά να προσδιοριστεί με τις πέντε αξίες της Toyota. Μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε μια ισχυρή, προσανατολισμένη στο μέλλον οργάνωση, όπου οι προσωπικές πρωτοβουλίες και η συνεχής βελτίωση είναι ισορροπημένες με το σεβασμό και την ομαδική εργασία.

Διπλωματική εργασία

Η διπλωματική εργασία στην Toyota Material Handling μπορεί να σας οδηγήσει σε μια μελλοντική σταδιοδρομία μέσα στην επιχείρηση. Μπορούμε να προσφέρουμε στους σπουδαστές διάφορους προκλητικούς στόχους σε διαφορετικά τμήματα, π.χ. μηχανικό σχέδιο, marketing.

Πρόγραμμα εκπαίδευσης

Η Toyota Material Handling είναι μία επιτυχημένη επιχείρηση με ιδιαίτερα καταρτισμένους υπαλλήλους. Μονόδρομος για να εξασφαλίσουμε ότι συνεχίζουμε να προσλαμβάνουμε και αναπτύσσουμε τα κορυφαία-ποιοτικά μέλη στην ομάδα μας, είναι τα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχουμε. Το πρόγραμμα παρέχει στον εκπαιδευόμενο περιεκτικές γνώσεις και την κατανόηση διαδικασιών της Toyota Material Handling Europe και ένα εκτενές δίκτυο επαφών για μια μελλοντική σταδιοδρομία μέσα στην επιχείρηση. Το επιμορφωτικό πρόγραμμα είναι κυρίως τεχνικό και επιμελώς προσανατολισμένο, αλλά άλλοι τομείς ενδιαφέροντος εμφανίζονται επίσης. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι περίπου ένα έτος και μπορεί να περιλάβει μια σύντομη διεθνή θέση.

 

Θέλω περισσότερες πληροφορίες

Περισσότερα

Δείτε εδώ τις ανοιχτές θέσεις εργασίας