Καριέρα
Share:

Κάντε αίτηση για εργασία στην Toyota Material Handling 

Η Toyota Material Handling Greece, θυγατρική εταιρεία της Toyota Material Handling Europe, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του εξοπλισμού και της παροχής υπηρεσιών material handling στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη, καινούργια και μεταχειρισμένα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα Toyota και BT, συστήματα αποθήκευσης ραφιών βιομηχανικού τύπου, συστήματα φορτοεκφόρτωσης (βιομηχανικές πόρτες, ράμπες, φυσούνες) και αυθεντικά ανταλλακτικά Toyota και BT. Ταυτόχρονα, προσφέρουμε υπηρεσίες υποστήριξης aftersales, υπηρεσίες μακροπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης ενοικίασης εξοπλισμού, διαχείρισης στόλου (I – Site), συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης υλικών, παραγωγικών διαδικασιών, διαγνωστικές μελέτες και εκπαίδευση χειριστών.

Γιατί να εργαστείτε για την Toyota Material Handling;

Ως ηγέτης της αγοράς, η Toyota Material Handling Greece έχει πολλούς ρόλους σε θέσεις Πωλήσεων, Service αλλά και σε θέσεις υπαλλήλων γραφείου, όπως Οικονομικό, Marketing, Human Resources, Administration, Τεχνική Υποστήριξη. Εδρεύουμε στο Μαρκόπουλο Αττικής.
Όποιες και αν είναι οι δεξιότητες ή η εμπειρία σας, η Toyota Material Handling μπορεί να έχει τον κατάλληλο ρόλο για εσάς. Έτσι, αν ψάχνετε να εργαστείτε για μια εταιρεία που επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού και ενδυναμώνει τα άτομα να κάνουν το ρόλο τους – επικοινωνήστε τώρα με την Ομάδα του HR μέσω email.  (άνοιγμα email με παραλήπτη το hr@gr.toyota-industries.eu)
Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Toyota Material Handling;   Πατήστε εδώ

   

Κάθε εταιρεία έχει τη δική της κουλτούρα και αξίες. Εμείς ονομάζουμε τις δικές μας ''The Toyota Way''. Σαν μέλη της ομάδας της Toyota, θα εφαρμόζετε αυτές τις πέντε αξίες στην καθημερινή σας εργασία. Είσαι έτοιμος να κάνεις το μέγιστο για την καριέρα σου; Διαρκώς ψάχνουμε για ταλαντούχους και ενθουσιώδεις συνεργάτες. Ως μία εταιρεία με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά μπορούμε να σας προσφέρουμε εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας.
Δείτε περισσότερα
Δείτε περισσότερα
Δείτε περισσότερα

Περισσότερα
Επικοινωνία