Share:
 

Corporate Social Responsibility 

Αγαπητοί μας πελάτες,

Πιστεύω ότι σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο, είναι η καλύτερη στιγμή για να σας μιλήσω για ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, διότι αν κάτι έχω μάθει κατά τη διάρκεια αυτών των σχεδόν δύο χρόνων που ηγούμαι της TMHGreece είναι ότι οι Έλληνες βρίσκουν πάντα τον τρόπο να επιβιώνουν και να έχουν μέλλον ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Παρακάτω είναι μερικές από τις δράσεις που έχουμε σχεδιάσει για τους επόμενους μήνες:

Σεπτέμβριος 2015: Θα γιορτάσουμε την παρουσία μας στην Κύπρο όπου έχουμε ιδρύσει το υποκατάστημα μας από τον περασμένο Ιανουάριο με μία εκδήλωση Τύπου συνοδευόμενη από την επίσημη παρουσίαση της εταιρείας. Εάν η εταιρεία σας στην Ελλάδα έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κύπρο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας γιατί θα ήταν τιμή μας να σας δούμε εκεί.

Οκτώβριος 2015: Έχουμε αποφασίσει να μην συμμετάσχουμε στην έκθεση Supply Chain & Logistics η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο του 2015. Αντί αυτού θα οργανώσουμε τη δική μας Εκδήλωση την 13η Οκτωβρίου, όπου από τώρα είστε προσκεκλημένοι αν και θα λάβετε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες μέσω του ατόμου επικοινωνίας σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσουμε το νέο Ηλεκτρικό Ανυψωτικό CB Toyota Traigo 48V το οποίο θέτει νέα κορυφαία πρότυπα για την ενεργειακή απόδοση καθώς και το νέο μας stacker (μηχάνημα στοίβαξης) BT Staxio P series το οποίο παρέχει κορυφαία ύψη ανύψωσης, εξαιρετικές ταχύτητες και ανυψωτικές ικανότητες. Στην ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιήσουμε το ετήσιο Bazaar πωλήσεων της TMHGr γεμάτο από καλές ευκαιρίες για την αγορά ενός εγκεκριμένου από τον κατασκευαστή μεταχειρισμένου οχήματος.

Νοέμβριος 2015: Για να έχουμε καλύτερη κατανόηση των αναγκών των πελατών μας, θα ξεκινήσουμε τη διοργάνωση συναντήσεων Business Breakfast όπου όλοι μαζί θα είμαστε σε θέση να αποσυνδεθούμε από την καθημερινότητα και να αλληλοεπιδράσουμε μεταξύ μας φιλοξενώντας κάθε φορά έναν εμπνευσμένο ομιλητή για ένα συγκεκριμένο θέμα. Η ιδέα είναι να πραγματοποιούνται αυτά τα μικρά events κάθε δύο μήνες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη.

Θα θέλαμε την κατανόηση σας στην επιλογή μας να μην συμμετάσχουμε τον Νοέμβριο στην έκθεση Supply Chain & Logistics. Με το να διοργανώσουμε τα δικά μας events, αναμένουμε εξοικονόμηση πόρων. Σύμφωνα με τις Αξίες μας και την Εταιρική Κοινωνική μας Ευθύνη θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους πόρους και άλλους που θα καταφέρουμε να εξοικονομήσουμε στους επόμενους τρεις μήνες, για την μέγιστη δυνατή διευκόλυνση του μέλλοντος των πελατών μας και κυρίως των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που είναι οι πλέον ευάλωτες στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί σήμερα.

Αν πριν τις 13η Οκτώβρη αντιμετωπίζετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργική σας δραστηριότητα, αν χρειάζεστε ένα ανυψωτικό για κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα ή αν πρέπει να επισκευάσετε άμεσα κάποιο ανυψωτικό μηχάνημά και δεν έχετε τα μέσα ή τώρα δεν θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον οργανισμό μας. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε θαύματα, αλλά αν κάτι είναι κρίσιμο για σας θα το κάνουμε ακόμα και χωρίς χρέωση εφόσον κρίνεται απαραίτητο.

Πιστεύουμε ότι ένα Εμπορικό Σήμα δεν ανήκει στην εταιρεία που το πουλάει. Ένα εμπορικό σήμα ανήκει στους Ανθρώπους και τις Εταιρείες που το χρησιμοποιούν. Και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για το μέλλον. Εκείνο που μπορώ να σας εξασφαλίσω είναι ότι η Toyota Material Handling Greece θα είναι εδώ μαζί σας συμπορευόμενοι από κοινού σε όλα όσα το πεπρωμένο μας επιφυλάσσει.

Όποιοι από εσάς είστε χρήστες του Twitter, έχουμε δημιουργήσει λογαριασμό @ToyotaMH_GR.
Παρακαλώ μη διστάσετε να συνδεθείτε και να προσθέσετε τα σχόλια σας εκεί. Αυτό το Σαββατοκύριακο άλλοι θα επηρεάσουν το μέλλον μας, αλλά ας σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί ώστε να οικοδομήσουμε κάτι ελπιδοφόρο. Ίσως να είμαι οραματιστής, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο με το να σκεφτούμε κάτι είναι ίσως το πρώτο βήμα για να το κάνουμε να συμβεί.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Martin Joli
Managing Director

Περισσότερα
Επικοινωνία