Υπηρεσίες και λύσεις » Λύσεις ενοικίασης περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων
Share:
Forklift rental

Λύσεις ενοικίασης περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων 

Το μηχάνημα που χρειάζεστε όταν το χρειάζεστε.

Γιατί να νοικιάσετε ένα περονοφόρο όχημα από εμάς;

Η απάντηση ξεκινά με την υψηλή ποιότητα προϊόντων Toyota και BT. Με περισσότερα από 100 χρόνια συνδυασμένης κληρονομιάς, μπορείτε να υπολογίζετε στην ποιότητα, αξιοπιστία και απόδοση του εξοπλισμού μας, ανεξάρτητα από το αν τον ενοικιάζετε για μια ημέρα ή για αρκετά χρόνια.

Επιπλέον της ενοικίασης των καλύτερων οχημάτων της αγοράς, οι λύσεις μας για την ενοικίαση είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις λειτουργικές και οικονομικές σας απαιτήσεις εξαφανίζοντας ταυτόχρονα αρκετά από τα ρίσκα που συνοδεύουν την ιδιοκτησία. Και για να ολοκληρώσουμε το πακέτο παρέχουμε υποστήριξη πελατών που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.
Για τα καλύτερα οχήματα, την καλύτερη εξυπηρέτηση, την καλύτερη συμβουλή και την καλύτερη υποστήριξη, νοικιάστε από εμάς.

 

 

 
Download

Από 1 ημέρα έως 7 χρόνια – πάντα ευέλικτα, πάντα αποδοτικά και πάντα οικονομικά

Forklift rental

Ο σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να καλύψετε όλες τις απαιτήσεις σας για την ενοικίαση – κάθε φορά.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε το στόλο σας με οτιδήποτε, από ένα και μόνο χειροκίνητο παλετοφόρο μέχρι έναν πλήρη λειτουργικό στόλο, από 1 ημέρα έως 7 χρόνια. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για το συνδυασμό διαφορετικού εξοπλισμού ενοικίασης, διαφορετικές περιόδους ενοικίασης και πλάνα ενοικίασης προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη και πληρέστερη λύση.
Επίσης, όταν συνεργάζεστε μαζί μας, συνεργάζεστε με έναν αξιόπιστο συνεργάτη και θα επωφεληθείτε από τα παγκόσμια οικονομικά αποθέματα του Βιομηχανικού Ομίλου Toyota. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση σας μαζί μας είναι άμεση και όχι με κάποιον τρίτο άγνωστο χρηματοδότη.

Επιλογές ενοικίασης

Fleet forklift rental

Ενοικίαση Βασικού Στόλου

Διαθέτουμε πάνω από 70.000 περονοφόρα οχήματα στο πρόγραμμα Ενοικίασης Βασικού Στόλου, μια επιλογή που έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις βασικού στόλου. Μπορείτε να καθορίσετε με ακρίβεια το όχημα που καλύπτει τις απαιτήσεις σας και να επωφεληθείτε από μια άκρως ανταγωνιστική τιμή ενοικίασης, επιλέγοντας μια μεγαλύτερη καθορισμένη περίοδο ενοικίασης που φθάνει μέχρι και τα 7 χρόνια.
Αυτό το πλάνο ενοικίασης είναι διαθέσιμο για όλα μας τα Εγκεκριμένα μεταχειρισμένα οχήματα καθώς και για τα νέα οχήματα.

Short term forklift rental

Βραχυπρόθεσμη Ενοικίαση

Πως ανταποκρίνεστε με ταχύτητα σε αλλαγές στο επιχειρησιακό σας περιβάλλον ή καλύπτετε επείγουσες απαιτήσεις των πελατών σας; Το πρόγραμμά μας για τη Βραχυπρόθεσμη Ενοικίαση δίνει την απάντηση, καθώς σας δίνει την ευελιξία της γρήγορης προσαρμογής του μεγέθους του βασικού σας στόλου. Εναλλακτικά, η βραχυπρόθεσμη ενοικίαση μπορεί να σας παρέχει ένα περονοφόρο όχημα προκειμένου να ανταποκριθείτε σε μια συγκεκριμένη ανάγκη για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Όποιες και αν είναι οι περιστάσεις, συνήθως μπορούμε να βοηθήσουμε. Μια κλήση θα τακτοποιήσει όλες σας τις ανάγκες και θα σας δώσει πρόσβαση σε πάνω από 20.000 οχήματα από το στόλο βραχυπρόθεσμης ενοικίασης μας. Άσχετα από το αν είστε ένας έμπειρος επαγγελματίας στις μεταφορές ή αν είστε νέος στον κόσμο των ανυψωτικών, θα καλύψουμε την απαίτησή σας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ώστε να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ενοικιάσεις μικρής διάρκειας

Payback rental


Ανταποδοτική Ενοικίαση

Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο πλάνο ενοικίασης όπου αγοράζουμε τον υπάρχοντα στόλο από εσάς, παρέχοντας σας μια πολύτιμη κεφαλαιακή ενίσχυση για την επιχείρησή σας.  Στη συνέχεια φροντίζουμε όλες τις λεπτομέρειες και απλά σας νοικιάζουμε πάλι τα περονοφόρα σας με ένα σταθερό μηνιαίο αντίτιμο. Με την εμπειρία μας είναι στ’ αλήθεια τόσο εύκολο.

 
Ανακαλύψτε περισσότερες επιχειρηματικές λύσεις
 
 
  Κατεβάστε ένα αντίτυπο του
Φυλλαδίου Services and Solutions