Υπηρεσίες και λύσεις » Λύσεις μεταχειρισμένων περονοφόρων ανυψωτικών
Share:
Used forklifts

Λύσεις μεταχειρισμένων περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων 

Αγοράστε με εμπιστοσύνη

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου η αγορά ενός μεταχειρισμένου περονοφόρου οχήματος μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή σας.
Μπορεί να χρειάζεστε ένα όχημα άμεσα, αλλά προτιμάτε να το έχετε στην ιδιοκτησία σας παρά να το νοικιάσετε. Ή μπορεί να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα όχημα περιστασιακά και έτσι ένα μεταχειρισμένο όχημα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια καλή χρηματική αξία.
Ακόμα και χειριστές μεγάλων στόλων μπορούν να κερδίσουν αξία από μεταχειρισμένα οχήματα χρησιμοποιώντας τα για την συμπλήρωση του βασικού τους στόλου και μέσα από τη διαδικασία να αποκτήσουν κάποια ευελιξία στις εργασίες τους.

 
Download

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγοράστε ένα εγκεκριμένο μεταχειρισμένο όχημα και μπορείτε να αγοράστε με εμπιστοσύνη και ηρεμία.

Approved used forklift  

Η εγγύηση ποιότητάς μας απορρέει από το γεγονός ότι τα μόνα οχήματα που δεχόμαστε στο πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων οχημάτων είναι περονοφόρα οχήματα Toyota και BT που έχουν πλήρως συντηρηθεί από εμάς, από την πρώτη τους χρήση και χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά Toyota και BT. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε διατηρήσει την ενσωματωμένη ποιότητα αυτών των οχημάτων κατά την πλήρη διάρκεια της λειτουργικής ζωής τους.
Μπορείτε να είστε βέβαιοι για την ποιότητα ενός εγκεκριμένου μεταχειρισμένου οχήματος χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για ένα περίπλοκο σύστημα κατηγοριοποίησης που διαβαθμίζει τα οχήματα σύμφωνα με διαφορετικά επίπεδα ποιότητας – σε εμάς η λέξη ‘Εγκεκριμένα’ τα λέει όλα.

Σημαίνει επίσης ότι κάθε εγκεκριμένο μεταχειρισμένο όχημα περνά από ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα προετοιμασίας βασισμένο στην προσωπική μας γνώση του οχήματος. Πιστεύουμε ότι αυτό δεν εγγυάται μόνο την ποιότητα, την ασφάλεια και την απόδοση, αλλά σας παρέχει τιμολόγηση πραγματικής αξίας.

   

Εγκεκριμένο Πακέτο Υποστήριξης

Used forklifts  

Κάθε εγκεκριμένο μεταχειρισμένο μηχάνημα έρχεται επίσης με μια επιλογή ευέλικτων υποστηρικτικών πακέτων για να σας δώσει πρόσθετη ηρεμία και για να σας βοηθήσει να προστατέψετε την αξία της επένδυσής σας.
Αυτές οι επιλογές υποστήριξης περιλαμβάνουν:
• Ένα περιεκτικό πρόγραμμα εγγύησης εγκεκριμένου μεταχειρισμένου μηχανήματος.*
• Ένα πρόγραμμα αντικατάστασης εγκεκριμένου μεταχειρισμένου μηχανήματος.*
• Ένα πρόγραμμα ‘δοκιμής πριν την αγορά’ για το εγκεκριμένο μεταχειρισμένο μηχάνημα*
• Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα συντήρησης εγκεκριμένου μεταχειρισμένου μηχανήματος.*

*Εφαρμόζονται όροι και προϋποθέσεις που δύνανται να διαφέρουν

Επιπλέον, όλα τα εγκεκριμένα μεταχειρισμένα μηχανήματα είναι επιλέξιμα για οποιαδήποτε από τα Προγράμματα Ενοικίασης και τα Συμβόλαια Συντήρησης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και τα νέα μηχανήματα.

 

Ένας συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε

 Approved used forklifts   Με ένα εγκεκριμένο μεταχειρισμένο περονοφόρο μηχάνημα Toyota ή BT, παίρνετε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και υποστήριξη από έναν αξιόπιστο και ασφαλή συνεργάτη. Μπορείτε επίσης να είστε βέβαιοι ότι θα λαμβάνετε τα ίδια επίπεδα υποστήριξης και θα έχετε πρόσβαση στις ίδιες υπηρεσίες όπως αυτές που απολαμβάνουν οι πελάτες καινούργιων περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων.
 
Ανακαλύψτε περισσότερες επιχειρηματικές λύσεις
 
 
  Κατεβάστε ένα αντίτυπο του φυλλαδίου
Used Truck Solutions

 

Περισσότερα

Ανακαλύψτε περισσότερες επιχειρηματικές λύσεις

Λύσεις Service

 

Λύσεις ενοικίασης

 

Επιλέξτε το δικό σας μεταχειρισμένο μηχάνημα

 

 

Επικοινωνία