Ο όμιλος μας » Κέντρο Σχεδιασμού
Share:

Κέντρο Σχεδιασμού Toyota Material Handling Europe 

Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Σχεδιασμού TMHE από όπου ξεκινά το ταξίδι ενός περονοφόρου ανυψωτικού. Από την ακατέργαστη ιδέα έως το τελικό επεξεργασμένο προϊόν, η ομάδα σχεδιασμού της Toyota Material Handling Europe (TMHE) δημιουργεί περονοφόρα ανυψωτικά βέλτιστης ποιότητας με γνώμονα τον εργαζόμενο και τον πελάτη.

Ασφάλεια - Αντοχή - Παραγωγικότητα - Ευκολία στην οδήγηση - Απλότητα

Στόχος και πρόκληση του Κέντρου Σχεδιασμού είναι να προσφέρει τον πιο καινοτόμο, αποδοτικό, φιλικό για το χρήστη, βιώσιμο και ασφαλές εξοπλισμό στον τομέα του material handling. Για να κατασκευάσει το ιδανικό περονοφόρο ανυψωτικό για κάθε επιχειρηματικό σκοπό, το Κέντρο Σχεδιασμού της TMHE βασίζεται στους γεμάτους πάθος ανθρώπους του, στη δέσμευση στις βασικές αξίες της Toyota και στη στενή παρακολούθηση των τάσεων της βιομηχανίας. Εξελίσσεται διαρκώς μαζί με τις ανάγκες των πελατών.

     

Μάθετε πως εξελίχθηκε ο σχεδιασμός των περονοφόρων ανυψωτικών στην TMHE τα τελευταία χρόνια Δείτε τα βραβεία που κέρδισαν τα περονοφόρα ανυψωτικά μας γαι τα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα στην διαχείριση υλικών. Διαβάστε περισσότερα για τους σχεδιαστές μας και τα οράματά τους. Ανυψωτικά μηχανήματα. Όπως δεν τα έχετε ξαναδεί. Μάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό Σχεδιασμού Logistic της Toyota για το 2016.
Μάθετε περισσότερα
 
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα
Μάθετε περισσότερα
 

Περισσότερα
Επικοινωνία