Ο όμιλος μας » Η φιλοσοφία της Toyota Material Handling
Share:
Η φιλοσοφία μας

Η Φιλοσοφία της Toyota Material Handling 

Η αποστολή της Toyota είναι να είναι η πρώτη επιλογή του συνεργάτη στη διαχείριση υλικών. Επιλέγοντας την  Toyota Material Handling οι πελάτες μας επωφελούνται από τον από τον τρόπο εργασίας μας, και τον τρόπο σκέψης μας, στην οποία η συνεχής βελτίωση, η ομαδική εργασία και ο σεβασμός είναι βασικά στοιχεία. Το φημισμένο Σύστημα Παραγωγής της Toyota – το οποίο πλέον έχει υιοθετηθεί ευρέως και από άλλους κατασκευαστές - χτίστηκε στις αρχές αυτές.

Το Toyota Way είναι μέρος της ιστορίας μας, καθώς επίσης και του μέλλοντός μας. Η TMHE ιδρύθηκε το 2005, αλλά οι ρίζες της πάνε πίσω στο πρώτο BT παλετοφόρο το 1948 και το πρώτο περονοφόρο όχημα Toyota το 1956. Η TMHE έχει δεσμευτεί να εργάζεται με ένα δίκαιο και έντιμο τρόπο και έχει ως στόχο να αναγνωριστεί ως ο πιο σεβαστός και έμπιστος συνεργάτης διαχείρισης υλικών στην Ευρώπη – να είναι πάντα η πρώτη επιλογή.

Η αποστολή  μας

 Οι αξίες μας

 Η ιστορία μας

 Κώδικας δεοντολογίας

 

Used forkliftsForklift fleet management

Να είμαστε η πρώτη επιλογή στη διαχείριση υλικώνΗ επιτυχία της Toyota πηγάζει από το όραμα και την αφοσίωση των αρχών μαςΟι εταιρείες Toyota και BT μοιράζονται μία μεγάλη κληρονομιάΟ κώδικας συμπεριφοράς αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της και την αδιάλλακτη ακεραιότητα μας

Μάθετε περισσότερα
     Μάθετε περισσότερα


Μάθετε περισσότερα
       Μάθετε περισσότερα
       Περισσότερα
Επικοινωνία